Home » Uppdatera Windows 10 Till Version 21h2

Uppdatera Windows 10 Till Version 21h2

Om du osäker på vilken version har Windows du har så kan du följa stegen nedan. Det finns de som gärna avvaktar så länge som vcomp100.dll möjligt med uppdateringar och sen finns det dem som gärna tar emot snabbast som möjligt, gärna innan det officiellt har släppts. Det finns både fördelar och nackdelar i bägge fallen. Microsoft rekommenderar att man installerar appen Upgrade Advisor från Microsoft Store för att installera Windows 10. Microsoft har släppt den officiella uppdateringen till Windows 10 för äldre mobiler med Windows Phone 8.1. Så här gör du för att installera uppdateringen.

  • Du behöver inte installera appen efter det är en portabel fil som lika gärna kan finnas på ett USB-minne som på Skrivbordet i Windows.
  • Legion Y25g Justera enkelt skärmens grafiska gränssnittet för att matcha det mesta i spelscenariot.
  • En uppgradering är när du byter version, till exempel går från Windows 10 till nya Windows.
  • Skulle detta inte heller gå så finns det bara två saker att göra.

Du kan även klicka på ”Jag har ingen produktnyckel” om du önskar aktivera senare, det fungerar också. Nu har du skapat Windows 10 installationsmedia för ditt USB-minne, nästa steg av installationen är att installera Windows 10 via Bios. När du har laddat ner filen klicka på knappen ”Kör” för att starta ”Media Creation Tool”.

Kontrollera Om Ditt Windows Behöver Uppdateras

Du har 10 dagar på dig uppgradera innan uppgraderingen startar. JAg hade en gång en dator som levererades med windows 98 och som jag lyckadest tvinga på Windows 7 på, vilket gjorde att den faktiskt blev lite snabbare. Men sen när Windows 10 kom så fanns det ett kompatibilitetstest från Microsoft man kunde köra för att avgöra ifall det gick att installera Windows 10 på datorn. När jag körde det testet blev jag efter en stund omdirigerad till en e-handessida som sålde nya datorer. Men bara Windows 10-datorer som kör den senaste versionen av Windows 10 och uppfyller minimispecifikationerna för maskinvara kan uppgraderas.

Test: Eset Internet Security Säkrar Din Dator Utan Att Sega

Jag är glad att det finns vägar för att kringgå sånna medeltida regler även om lösningarna här ovanför kan kännas aningen omständiga. Det kan finnas många anledningar till varför man vill stänga av automatiska uppdateringar i Windows 10. En väldigt vanlig anledning är att man vill kunna planera uppdateringen själv helt enkelt, då en uppdatering från Windows ofta tar väldigt lång tid och kan komma väldigt olägligt. Har gjort små tappra försök och rensat cachen, provat att ladda ner uppdateringen på nytt, även provat en manuell uppdatering men den fastnade jämt på 61%. Skulle detta inte heller gå så finns det bara två saker att göra.

Det är viktigt att du inte använder något gammalt USB-minne som du tillverkat tidigare. Genom att ladda ned på nytt får du automatiskt med alla de senaste uppdateringarna. Windows 10 fick funktionsuppdateringar två gånger per år i stället för efter två eller tre år som i tidigare versioner. Uppdateringarna lade till nya funktioner till operativsystemet och orsakade ibland större förändringar. Det är i princip samma version som den senaste officiella uppdateringen av Windows 11, men med några extra funktioner. Det är den mest stabila versionen, men också den version där du behöver vänta längst för att testa nya versioner.

Ett flertal problem med maj-uppdateringen av Windows 10 gör att Microsoft skjuter fram uppdateringen för vissa konfigurationer. Windows Update har alltid varit en av de mest feldrabbade funktionerna i Windows. Inte så förvånande, kanske, eftersom det finns mycket som kan inträffa och många fel som är svåra att gardera mot. Det har blivit bättre med åren, men fortfarande kan sådant här inträffa. Windows 10 stöds fram till och med den 14 oktober 2025, vilket ursprungligen tillkännagavs vid lanseringen.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *